Lehed

pühapäev, 7. märts 2010

Soolase täidisega pannkoogid

Siin siis üks kiire argiõhtune retsept, mida saab teha erinevates variatsioonides - sõltuvalt hetke tujust, isust, külmkapis saada olevast jne jne... Idee sain nipiraamatust. Pannkoogitaigna kogustega on mul raskusi, kuna teen seda nii automaatselt, et jah...ei mõõda...äkki millalgi üritan. Vähemalt komponendid siis.

Pannkoogid:2-3 muna
piima
30-50 g võid
soola
jahu

Täidis: (see on siis see koht, kus igaüks segab kokku need asjad, mille järgi hetkel isutab:P)
~300 g sinki
~100 g merevaiku
peotäis riivjuustu
ketšupit
magusat tšillikastet
(paprikat, tomatit, maitseaineid)

Kõige peale:
riivjuustu

Alustasin pannkookidest. Tegin ülepannikad. Mul tuli neid kokku 6 vms. Seejärel segasin täidise komponendid omavahel kokku. Panin iga pannkoogi keskele täidist ja rullisin need seejärel rulli. Rullid asetasin küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ja peale puistasin riivjuustu. Küpsetasin 200 kraadises ahjus, kuni juust oli mõnusalt sulanud. Serveerisin värske kurgi ja hapukoorega. Nämm! Teen teinekordki.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar