reede, 16. juuli 2010
Kohupiimakook mustikatega
Põhi:
125 g võid
85 g suhkrut
180 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
200-300 g mustikaid
200 g kohupiima
250 g hapukoort
85 g suhkrut
2 muna
2 spl tärklist
Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jahu, mis on eelnevalt küpsetuspulbriga segatud. Kata lahtikäiva koogivormi põhi ja ääred taignaga. Küpseta 200 kraadises ahjus (pöördõhuga) 10 minutit.
Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim, hapukoor ja tärklis. Kõige lõpuks lisa täidisesse mustikad. Sega läbi ja vala eelküpsenud koogipõhjale ja küpseta veel 30 minutit 200 kraadises ahjus (ilma pöördõhuta).
Kook maitseb eriti hästi järgmisel päeval:)
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar