Lehed

reede, 16. juuli 2010

Kohupiimakook mustikatega


Põhi:
125 g võid
85 g suhkrut
180 g jahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
200-300 g mustikaid
200 g kohupiima
250 g hapukoort
85 g suhkrut
2 muna
2 spl tärklist

Vahusta toasoe või suhkruga, lisa muna ja jahu, mis on eelnevalt küpsetuspulbriga segatud. Kata lahtikäiva koogivormi põhi ja ääred taignaga. Küpseta 200 kraadises ahjus (pöördõhuga) 10 minutit.

Vahusta munad suhkruga, lisa kohupiim, hapukoor ja tärklis. Kõige lõpuks lisa täidisesse mustikad. Sega läbi ja vala eelküpsenud koogipõhjale ja küpseta veel 30 minutit 200 kraadises ahjus (ilma pöördõhuta).

Kook maitseb eriti hästi järgmisel päeval:)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar