neljapäev, 15. oktoober 2009

Näkileivarullid broileri maksapasteediga


Leidsin toidutarest mõnusa suupiste retsepti ja kuna kodus oli just enda tehtud broileri maksapasteeti, siis läks see käiku. Pasteedi asemel võib vahele määrida ka nt mõnda toorjuustu või Merevaiku.

Vaja läheb:

1/2 karpi ristküliku kujulist näkileiba (kasutasin Fazeri näkileiba)
puljongipulbrit
2 dl vett
broilerimaksa pasteeti

Sega puljongipulber kuuma veega (võib ka kuubikut kasutada). Lase jahtuda. Leota mõni sekund igat näkileiva viilu ja laota need üksteise peale virna. Lase seista 5-10 minutit, et need pehmeks muutuksid. Seejärel määri igale näkileiva viilule pasteeti ja rulli kokku. Lõika pooleks. Seejärel tõsta tunniks külmkappi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar