esmaspäev, 26. juuli 2010

Pärmi-lehttaigna juusturullid


Jätkasin lihtsuse joont ja küpsetasin juusturullid.

Vaja läheb: 
500g pärmi-lehttaigent
200g riivjuustu
1 muna

Rullisin taigna ristkülikukujuliseks. Kloppisin muna lahti ning määrisin taigna pinna munaga kokku. Riputasin peale riivjuustu ning rullisin taigna kokku. Lõikasin ~2 cm paksused rullid ning laotasin need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpsetasin 200 kraadises (pöördõhuga) ahjus umbes 10 minutit.

4 kommentaari:

  1. Määrin pinna kollase või muvalgega?
    Tänan,kui vastate!

    VastaKustuta
  2. Mina olen kloppinud terve muna lahti (nii kollane kui valge), lisanud sellele törtsu (umbes 2 tl) vett ja sellega määrinud taigna pinda:) Mõnusat küpsetamist!

    VastaKustuta
  3. Need pirukad on ikka ülilihtsad valmistada, aga alati väga maitsvad. Ise katsetasin kord sedasi, et määrisin Merevaiku taignale ja selle peale riivjuustu ja ilmselt ma enam teisiti ei teegi, sest need said külalistelt hulganisti kiidusõnu. Seesamiseemned on minu meelest ka väga mõnusaks maitsenüansiks.

    VastaKustuta
  4. See väga hea mõte - määrida Merevaiku peale. Kujutan juba ette, et Merevaik krevettidega võiks väga hästi siia sobida. Oi, neelud hakkasid käima:).

    VastaKustuta