Lehed

neljapäev, 4. november 2010

Hakkliha-nuudlivorm

Sain sünnipäevaks Apollo kinkekaardi, millele leidsin ka hea rakenduse:D ostsin suure Pereköögi kokaraamatu, mis sisaldab palju mõnusaid argiõhtuks sobivaid lihtsaid retsepte. Loomulikult on seal ka muid retsepte igaks elujuhtumiks:P Esimeseks katsetuseks sai nuudlivorm, mis õnnestus väga hästi. Kuna ma poodidest ei leidnud Campanello juustu, mis kirjade järgi peaks olema kõva laabi juust, siis asendasin selle Fortega (parmesani jätsin välja).

Vaja läheb:
150 g munanuudleid

1 sibul (mina jätsin selle välja)
450 g hakkliha
1 väike suvikõrvits
1 purk Felixi ürtidega tomatikastet
2 küüslauguküünt
250 g riivitud Forte juustu

Keetsin nuudlid soolakas vees pehmeks. Pruunistasin pannil hakkliha, lisasin suvikõrvitsa ning kuumutasin veel umbes 2 minutit. Segasin hulka tomatikastme ning purustatud küüslaugu ning kuumutasin keemiseni. Vähendasin pliidikuumust ja hautasin veel 5 minutit. Lisasin nuudlid ja 2/3 Forte juustust (purustasin saumikseri topsis) ning segasin kuni juust sulas. Valasin segu ahjuvormi, riputasin üle ülejäänud juustuga ja küpsetasin 190 kraadi juures 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar