pühapäev, 13. veebruar 2011
Sinihallitusjuustu ja suvikõrvitsa lisandiga pikkpoiss
Vaja läheb:
350 g hakkliha
peotäis riivsaia
1 muna
1 väike suvikõrvits
100 g sinihallitusjuustu
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
soola
hakkliha maitseainet
Hakkisin sibula ja küüslaugu köögikombaini abiga peeneks. Koorisin ning riivisin suvikõrvitsa (kasutasin jämedat riivi).
Segasin omavahel hakkliha, riivsaia, muna, sibula, küüslaugu ning suvikõrvitsa. Pudistasin juurde sinihallitusjuustu. Maitsestasin hakkliha maitseainega ning veidikese meresoolaga.
Katsin ahjuvormi küpsetuspaberiga ning vormisin hakklihamassist pikkpoisi.
Küpsetasin 200 kraadises ahjus (ilma pöördõhuta) umbes 80 minutit.
Maitseb hästi kartulipudru kõrvale.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar