Lehed

pühapäev, 13. veebruar 2011

Sinihallitusjuustu ja suvikõrvitsa lisandiga pikkpoiss


Vaja läheb:
350 g hakkliha
peotäis riivsaia
1 muna
1 väike suvikõrvits
100 g sinihallitusjuustu
1 väike sibul
1 küüslauguküüs
soola
hakkliha maitseainet

Hakkisin sibula ja küüslaugu köögikombaini abiga peeneks. Koorisin ning riivisin suvikõrvitsa (kasutasin jämedat riivi).
Segasin omavahel hakkliha, riivsaia, muna, sibula, küüslaugu ning suvikõrvitsa. Pudistasin juurde sinihallitusjuustu. Maitsestasin hakkliha maitseainega ning veidikese meresoolaga.
Katsin ahjuvormi küpsetuspaberiga ning vormisin hakklihamassist pikkpoisi.
Küpsetasin 200 kraadises ahjus (ilma pöördõhuta) umbes 80 minutit.

Maitseb hästi kartulipudru kõrvale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar