neljapäev, 25. märts 2010

Kodujuustu pirukas singiga

Lihavõttepühad lähenemas, ka mina vaikselt selle lainel juba:) Võtsin kätte Pereköögi lihavõtteroogade eri ja leidsin mõnusa retepti, mida proovida:) Ja ma ei valeta, kui ütlen, et see on nii lihtne, et igaüks saab sellega hakkama:D Ilma põhjata ääretult juustune pirukas maitseb ülihästi nii soojalt kui külmalt.

Vaja läheb:
300 g kodujuustu
4 sl hapukoort
6 sl jahu
3 muna
100 g sulatatud võid
250 g riivjuustu
300 g sinki

Sulatasin või ja lisasin kõik ülejäänud ained. Kõige viimasena lisasin riivjuustu (pisut jätsin ka pealeraputamiseks). Kallasin segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäivasse 24cm läbimõõduga vormi. Puistasin peale alles jäänud riivjuustu. Küpsetasin 200 kraadises ahjus umbes 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar