Lehed

laupäev, 14. juuli 2012

Kapsa-hakklihahautis


Minu lapsepõlve lemmik on saanud tänu Laurale uue magus-hapuka maitsenüansi. Viimasel ajal olengi just seda retsepti kasutades teinud hautist.

Vaja läheb:
1 värske kapsas
500 g hakkliha
soola
2/3 spl äädikat
1-2 spl suhkrut
hapukoort (maitse ja tunde järgi)

Pruunista pannil hakkliha, soovi korral maitsesta soolaga ja mõne hakkliha maitseainega. Samal ajal haki kapsas. Tõsta kapsas veidikese veega potti ning kalla peale pruunistatud hakkliha. Hauta madalal kuumusel, kuni kapsas on pehme. Maitsesta soola, äädika ja suhkruga. Vajadusel timmi koguseid vastavalt oma maitsele. Vala peale veidi hapukoort ja sega hautis läbi.

Serveeri värske kartuliga.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar