Lehed

kolmapäev, 13. jaanuar 2010

Tomati-pesto pirukad

Tegin neid pirukaid kõrvitsa püreesupi kõrvale. Kuna Lennar pole just püreesuppide fänn, siis peab talle seda kuidagi erilisemal moel ja lisadega serveerima:P Siis on kogu pere rahul. Siin siis mõnusad pirukad, mis on mõnusalt juustused. Ka Inessale maitsesid need väga.

Vaja läheb:
500 g pärmi-lehttaigent
pestot
tomatit (hea kui on päikese kuivatatud)
mozzarella juustu
1 muna

Rulli taigen ristküliku kujuliseks. Määri peal lahtiklopitud munaga. Seejärel lõika taigen 10x10cm suurusteks ruutudeks. Pane iga ruudu peale umbes teelusikatäis pestot. Selle peale tomatit ja mozzarella juustu (jäta äärtesse ruumi veidi, muidu juust voolab lihtsalt maha). Pane ruudud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures nii umbes 10 minutit (või kuni pirukad on kuldset tooni).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar