Lehed

kolmapäev, 21. september 2011

Röstitud lillkapsas


See on lihtsamast lihtsam ja see maitseb superhästi. Minu meelest geniaalne, ning ma pole ainuke. Retsepti leidsin siit.

Vaja läheb:
lillkapsast (400 g võiks arvestada kahele, või ka suurema isuga ühele)
oliiviõli
soola
pipart

Tükelda lillkapsas õisikuteks ning laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ühekordse kihina (mitte hunnikusse, ega üksteise peale). Piserda peale oliiviõli, soola ja jahvatatud pipart. Sega kergelt läbi ning tõsta 200 kraadisesse ahju (pöördõhuga) umbes 20-30 minutiks. Aeg ajalt sega. Lillkapsas on valmis, kui see on omandanud kerge kuldse jume või kohati ka pruunika jume.

Maitseb hästi nii soojalt, kui ka külmalt. Sobib prae kõrvale, kui ka niisama iseseisva snäkina.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar